Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Fjällöpning - Vemdalen Fjällmaraton med Lena Gavelin 11-13/8

  Vi erbjuder en perfekt kombination av fjällöpning och SPA – Välkommen på en lyxig helg tillsammans med Vemdalen Fjällmaraton & Lena Gavelin!

  Den 11-13 augusti har du möjlighet att förbättra din löpteknik i fjällmiljö, testa delar av fjällmaratonbanan och få tips om teknik och utrustning inför din fjällöpning. En helg både för den ovane samt den mer rutinerade fjällöparen och med exklusivt boende direkt intill fjällmaratonbanan hos oss på Storhogna Högfjällshotell och Spa.

  Passa på att träna och inspireras av Lena Gavelin, f.d Elitlöpare i Svenska Landslaget

  Kan alla vara med?
  Oavsett bakgrund är du välkommen - du som nybörjare i löparskor liksom du som erfaren löpare. Vi kommer att leverera ett upplevelseläger med bra träning, god mat och inspirerande och kunniga ledare. Varmt välkommen!

  11-13/8 Fredag-söndag, Pris/person från 3980:-

  Helpension med boende i 2 eller flerbäddsrum, entré till bad, bubbelpool, bastu ingår.

   Program Fjällöparhelg

  Läs mera om Fjällmaraton på;
  http://www.vemdalenfjallmaraton.se/

  För mer information och bokning kontakta oss!
  Tel. 0682-41 30 30 eller bokningen@storhogna.com

  Välkommen till fjälls!

  Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget vid underbara fjäll i Vemdalen. Njut i vårt prisbelönta spa, god mat och umgänge. Utanför dörren väntar skidbackar och längdspår som under sommaren är sagolika vandringleder. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök en fjällinspirerad 3-rätters supé/buffé i den vackra vinterträdgården.