Vädret på toppen just nu
 • flag
 • MTB-läger 18-20/8

  Mountainbikeläger 18-20 augusti

  Är du nyfiken på hur det är att cykla i fjällen? Passa på att träna och inspireras av Jürgen Snell från Snell Sport & Hälsa.

  Ta chansen att lära dig mer MTB teknik med sköna träningspass i Storhognas vackra och utmanande terräng. Det blir spännande och utvecklande dagar, och framförallt väldigt roliga och utmanande!

  I tre dagar kommer vi att köra teknikträning, fjällcykling, spaupplevelser och god mat. Lägret vänder sig till dig som inte är så van MTB-åkare men som vill uppleva fjällcykling.

  "Jürgen Snell – Entusiastisk cyklist och Certifierad Massageterapeut med egen praktik i Östersund. Tävlade i landsvägscykling som ung, kör numera mest MTB och har kört fem CykelVasor, tre Lidingöloppet MTB, Fjällturen och några andra lopp. Kör MTB-grupper i Östersund med träning några gånger i veckan."

  Kan alla vara med?
  Oavsett bakgrund är du välkommen - du som nybörjare på MTB liksom du som erfaren cyklist. Vi kommer att leverera ett upplevelseläger med bra träning, god mat och inspirerande och kunniga ledare. Varmt välkommen! 

  18-20/8 Fredag-söndag, Pris/person 3915:-
  Program

  Helpension med boende i 2 eller flerbäddsrum, entré till bad, bubbelpool, bastu, cykelträning och mektips ingår.


  För mer information och bokning kontakta oss!
  Tel. 0682-41 30 30 eller bokningen@storhogna.com

  Välkommen till fjälls!

  Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget vid underbara fjäll i Vemdalen. Njut i vårt prisbelönta spa, god mat och umgänge. Utanför dörren väntar skidbackar och längdspår som under sommaren är sagolika vandringsleder. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök en fjällinspirerad 3-rätters supé/buffé i den vackra vinterträdgården.