Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Sköna söndag

  Vår Sköna Söndag är ett helt dygn med sköna spabehandlingar, wellnessträning och god mat. Unna dig och dina vänner ett avkopplande dygn och lämna Storhogna efter en härlig fjällfrukost på måndagmorgon, fylld av energi inför vardagen.
  Spabehandlingen får du under söndagen och det är viktigt att du kontaktar oss för att boka en tid som passar dig. Vill du förlänga din 25 min. behandling till en 50 min. så tillkommer ett tillägg på 420 :-.

  Erbjudande
  I vårt erbjudande Sköna Söndag ingår logi, trerättersmiddag (söndagkväll), frukost samt 25 min spabehandling. Pool, bastu och träningspass ingår.

  Pris från:
  1 300:- /person i dubbelrum (ord pris från 1990:-)

  Som vår gäst har du fri tillgång till våra  instruktörsledda wellnessprogram med upp till 4 pass per dag, samt pool, bubbelpool och bastu. Vill du beställa spa-behandlingar, vänligen kontakta vår spasalong i god tid för att få just de behandlingar och tider som du önskar. Kom även ihåg att ta med bad och träningskläder! Under vistelsen ingår badrock och tofflor.

  För mer information och bokning kontakta oss! Tel. 0682-41 30 30 eller bokningen@storhogna.com

  Välkommen till fjälls!

  Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget vid underbara fjäll i Vemdalen. Njut i vårt prisbelönta spa, god mat och umgänge. Utanför dörren väntar skidbackar och längdspår som under sommaren är sagolika vandringsleder. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök en fjällinspirerad 3-rätters supé/buffé i den vackra vinterträdgården.

  Bokningsvillkor