Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Valborgslyx, bo 3 dygn & betala för 2!

  Vi hälsar våren välkommen med ett härligt lyxigt Valborgspaket! Boka 3 valfria dygn med B&B mellan 26/4-2/5 och betala för 2! Nu kan man verkligen njuta av fjället när det är som bäst, ta en härlig fjälltur och gräva en solgrop på fjällsluttningen. Efter skidturen passar det perfekt att slappna av i spa, pool och bastu, avsluta dagen med mat och dryck i Vinterträdgården!

   Pris med logi & frukost från 1400:-/ 3 dygn & person
  (Boka 3 valfria dygn, 26/4-2/5, & betala för 2!)

  Köp gärna till Valborgsbuffé eller en härlig trerättersmeny!
  Valborgsbuffé 30/4, 249:-. Boka bord!
  Läs mer om våra middagserbjudanden här


  Som vår gäst har du fri tillgång till våra  instruktörsledda träningspass-/avslappningspass med upp till 4 pass per dag, samt pool, bubbelpool och bastu. Vill du beställa spa-behandlingar, vänligen kontakta vår spasalong i god tid för att få just de behandlingar och tider som du önskar. Kom även ihåg att ta med bad och träningskläder! Under vistelsen ingår badrock och tofflor.

  För mer information och bokning kontakta oss!
  Tel. 0682-41 30 30 eller bokningen@storhogna com

  Välkommen till fjälls!

  Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget vid underbara fjäll i Vemdalen. Njut i vårt prisbelönta spa, god mat och umgänge. Utanför dörren väntar skidbackar och längdspår som under sommaren är sagolika vandringsleder. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök en fjällinspirerad 3-rätters supé/buffé i den vackra vinterträdgården.

  Bokningsvillkor