Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Valborgslyx & Fjällviste

  Vi hälsar våren välkommen med en Valborgsmeny med vårliga smaker. Än kan man njuta av en härlig fjälltur och gräva en solgrop på fjällsluttningen och efter ett besök i vårt spa känner ni er extra vårfina.

  Söndag & måndag bjuder vi på ett härligt utomhusbad i vårt Fjällviste.
  Mellan kl. 10,00-16,00 är ni välkomna till Fjällvistet som har både utomhusbubbelkar, vedeldad bastu och en härlig storstuga med öppenspis.

  Pris med logi & frukost från  780:-/ dygn & person
  Pris med logi, frukost & valborgsmeny från 1180:-/ dygn & person

  (barnmeny till barnen upp till 15 år).

  Som vår gäst har du fri tillgång till våra  instruktörsledda träningspass-/avslappningspass med upp till 4 pass per dag, samt pool, bubbelpool och bastu. Vill du beställa spa-behandlingar, vänligen kontakta vår spasalong i god tid för att få just de behandlingar och tider som du önskar. Kom även ihåg att ta med bad och träningskläder! Under vistelsen ingår badrock och tofflor.

  För mer information och bokning kontakta oss!
  Tel. 0682-41 30 30 eller bokningen@storhogna com

  Välkommen till fjälls!

  Storhogna högfjällshotell & Spa är vackert beläget vid underbara fjäll i Vemdalen. Njut i vårt prisbelönta spa, god mat och umgänge. Utanför dörren väntar skidbackar och längdspår som under sommaren är sagolika vandringleder. Varje kväll serverar vårt ambitiösa kök en fjällinspirerad 3-rätters supé/buffé i den vackra vinterträdgården