Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Konferensaktiviteter

  Storhogna Högfjällshotell & SPa i Vemdalen kan erbjuda ett stort urval av upplevelser och aktiviteter året runt för konferensen, kickoffen eller kompisgänget.

  NYHET!
  Bubbleball
  En fartfylld aktivitet, där ni på ett säkert sätt kan tackla kollegorna. Garanterat skratt, fart och härliga närkamper. Spela fotboll iklädda luftfyllda skyddsvästar i form av bollar.

  NYHET!
  Kockarnas kamp

  Vill du bli mästerkock för en kväll och utmana kollegorna med dina matlagningskunskaper? I detta kulinariska äventyr tävlar du mot dina kollegor i spännande utmaningar!
  Tävlingarna leds och bedöms av våra professionella kockar och pågår i ca 1-1,5h. Ni kommer att bedömas i snabbhet, matkunskap, fingerfärdighet och smaksäkerhet. Har du vad som krävs för att bli ert företags mästerkock? Min 10 deltagare.

  Fotofejden
  En härligt kreativ aktivitet som kan utföras av alla, ute så väl som inne, sommar som vinter.
  Många skratt utlovas!

  Mästarnas Mästare
  Här gör ni upp om den prestigefyllda titeln Mästarnas Mästare.
  En rolig och utmanande variant där alla kan delta!

  Storhognas Fjällviste
  Vid fjällets fot, mittemot hotellet finns vårt helt nya Fjällviste, med möjlighet att samla gruppen för poolhäng, bastubad i vedeldad bastu, relax i brasrummet, kreativ konferens eller middag/lunch m.m. En helt unik upplevelse i ett helt unikt Fjällviste!

  Månadens behandlingar
  Passa på att njuta av en behandling. Spasalongen erbjuder en mängd olika behandlingar & har alltid extra bra pris på Månadens behandlingar.
  Dock vill vi poängtera att tiderna i spasalongen är eftertraktade och vi vill påminna om att boka behandling i god tid inför din vistelse!

  Storhogna Sparitual 
  Upplev Storhognas härliga och välgörande gruppbehandling. Er spa-värd/värdinna guidar er genom en uppfriskande ansiktsvård med rengöring, peeling, ansiktsmassage och ansiktsmask. Ni serveras juice och fruktfat medan ni njuter av en lyxig stund tillsammans! 

  Storhogna Bastuupplevelse
  Hyr hela spa-avdelningen bara för er själva!
  Här kan ni i slutet sällskap njuta av relax, bubbelpool, bastubad.
  Vår spa-värdinna tar hand om er och instruerar er genom kroppsskrubb, ansiktsrengöring och ansiktsmask.