Vädret på toppen just nu
  • flag
  • Sous-chef

    Du är tillsammans med vår källarmästare ansvarig för köket. Vi välkomnar dig med erfarenhet som sous-chef eller flerårig kock med goda dokumenterade ledaregenskaper. Du är organiserad, noggrann, vill vara med att utveckla vårt kök och har en stark känsla för gästen i fokus. 

    Dina arbetsuppgifter består bland annat av att leda och planera arbetet för dina medarbetare. Som Souschef är du tillsammans med Källarmästaren ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller rätt kvalitetskrav. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar. 

    För befattningen krävs:
    Minst 3 års erfarenhet av arbete som förstekock, Souschef eller liknande ledartjänst.

    Vi har personalboende.

    Arbetstid/Varaktighet 
    24/7 2017 - 15/5 2018

    Lön 
    Enligt avtal

    Kontaktpersoner 
    Jessica Landell, restaurangchef, jessica.landell@storhogna.com 

    Ansökan 
    Ansökningar behandlas löpande så vänta inte med din ansökan.