Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Bagare / Bagerska

  Om dig

  Vi söker dig med hög fart, som gillar att baka med stor variation och har rent omkring dig. 

  Dina arbetsuppgifter

  Sedvanliga uppgifter för en bagare. På hotellet serveras frukost, lunch, middag till både privat- och konferens-gäster. Under högsäsong bedriver vi dessutom caféverksamhet. Din uppgift är att förse vår verksamhet med bröd, fikabröd och bakverk. Vi har ett eget bageri i anknytning till vårt kök.

  Övrigt

  Hotellet har många förmånliga personalerbjudanden på bl.a. liftkort, sportkläder och sportutrustning. Vi erbjuder delat boende i trivsamma personalbostäder.

  Anställningsvillkor

  Säsongsanställning från 27/7, eller senare till 15 maj 2019.

  Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö! Med en förstklassig restaurang, rekommenderad i White Guide med i år 69 p, serveras fjällinspirerad mat i en grönskande miljö i vår Vinterträdgård. Storhogna Högfjällshotell & Spa erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till en vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället men även till Klövsjö, Vemdalen och 11 mil från Östersund. Vi håller stängt under ca 2 månader under sommaren.

  Lön 
  Enligt avtal

  Kontaktpersoner 
  Jessica Landell, restaurangchef, jessica.landell@storhogna.com 

  Ansökan 
  Ansökningar behandlas löpande så vänta inte med din ansökan.