Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Dryck

  I vår dryckeslista hittar du all vår dryck, vi jobbar ständigt med att hitta goda och anpassade drycker till maten som serveras i våra matsalar Vinterträdgården och Kopparsalen.

  Vin
  I vår lista har vi våra ”10 Stories viner ” som är speciellt utvalda att passa till våra olika menyer, vi har valt vinerna med stor omsorg, alla dessa viner har en egen historia att berätta, kanske kring ursprung, vinmakaren eller tillverkningen.

  Gällande våra viner så har vi viner från ca 100 olika producenter, vi använder oss gärna av biodynamiska eller ekologiska viner i den mån det går. – Här finns något för alla, klassisk Chablis, bubblande Champagne från bl.a. Michel Genet och Gosset.  Elegant Bourgogne från Marquis D´Angerville, kraftiga Italienare från Corte Sant´Alda…

  Denna säsong är vi speciellt stolta över att vi fått tag på 2 flaskor från kultförklarade Sine Qua Non, ett sk. garagevin, tillverkat i ett skjul i Ventura, USA. Vinmakarna Manfred och Elaine gör kraftfulla viner på rhônedruvor, varje druva är noggrant sorterad och bara de bästa görs vinerna på. Paret gör sina egna etiketter och döper vinerna till fantasifulla namn som är olika för varje årgång. Produktionen är mycket liten, ca 8000 flaskor, varav 40 som släpps i Sverige.

  Öl
  Vi har ett stort utbud av öl av olika slag. Vi handlar det mesta lokalt från KGB, Klövsjö Gårdsbryggeri och Jämtlands Bryggerier.