Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Åk en mil, vinn en bil

  Vi hälsar alla välkomna till vinterns
  stora familjefest på längdskidor i klassisk stil här på Storhogna!

  Långfredag 30/3 2018 - Anmälan öppen!

  ANMÄL DIG HÄR 

   Passa på att säkra din plats idag! Klicka på "Logga in och fyll i dina inloggningsuppgifter, alternativt "Ny användare".  Anmälan kostar 400 kr/person och alla kan delta!

  Early bird erbjudande på Lodge & Lya!
  Anmäler du dig senast 4/11 kl 16.00 är du med på utlottningen av
  • En weekend på Storhogna värde 5.000 kr
  • Längdskidpaket från Fischer, värde 7.000 kr
  • 2 veckors fri hyrbil från VW och Berners värde 7.000 kr
  Utlottning sker på Lodge & Lya den 4/11 kl 16.00

  Åsarna IK, Berners/VW och Storhogna Högfjällshotell & Spa bjuder in till två dagar med familjefest och skidåkning i centrum med en härlig mix av barn, ungdomar, motionärer samt flera elitåkare, både OS- och VM-guldmedaljörer.

  Alla som går i mål är med i utlottningen av en familjebil, en VW Passat Alltrack, till ett värde av 408 000 kr. Loppet på 10 km arrangeras av Åsarna IK i samarbete med Storhogna Högfjällshotell och Berners/VW. Tävlingen går på en lätt familjeslinga, från hotellet och upp på fjället i vacker högfjällsmiljö.

  Familjefest
  Under dagen blir det festtält med mat och dryck, afterski, lekar, tävlingar, barnområde, lotterier, musikunderhållning och massor av familjeskoj. Givetvis finns även vallaservice, längdskiduthyrning och försäljning på plats. Gratis bussar kommer att gå från Björnrike, Vemdalen, Vemdalsskalet, Klövsjö och Svenstavik.

  Välkomna till årets familjefest i Storhogna!