Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Åk en mil, vinn en bil

  Vi hälsar alla välkomna till vinterns
  stora familjefest på längdskidor i klassisk stil här på Storhogna!

  Långfredag 30/3 2018 - Anmälan öppen!

  ANMÄL DIG HÄR 

  GRATTIS!

  Vinnare av Early bird erbjudande på Lodge & Lya 2017 blev:
  • En weekend på Storhogna värde 5.000 kr  Vinnare: Anton Norling Rätan
  • Längdskidpaket från Fischer, värde 7.000 kr  Vinnare: Tuva Nilsson Östersund
  • 2 veckors fri hyrbil från VW och Berners värde 7.000 kr Vinnare: Eva Carlevi Kvissleby,

  Passa på att säkra din plats idag! Klicka på "Logga in och fyll i dina inloggningsuppgifter", alternativt "Ny användare".  Anmälan kostar 400 kr/person och alla kan delta!

  Åsarna IK, Berners/VW och Storhogna Högfjällshotell & Spa bjuder in till två dagar med familjefest och skidåkning i centrum med en härlig mix av barn, ungdomar, motionärer samt flera elitåkare, både OS- och VM-guldmedaljörer.

  Alla som går i mål är med i utlottningen av en familjebil, en VW Passat Alltrack, till ett värde av 408 000 kr. Loppet på 10 km arrangeras av Åsarna IK i samarbete med Storhogna Högfjällshotell och Berners/VW. Tävlingen går på en lätt familjeslinga, från hotellet och upp på fjället i vacker högfjällsmiljö.

  Familjefest
  Under dagen blir det festtält med mat och dryck, afterski, lekar, tävlingar, barnområde, lotterier, musikunderhållning och massor av familjeskoj. Givetvis finns även vallaservice, längdskiduthyrning och försäljning på plats. Gratis bussar kommer att gå från Björnrike, Vemdalen, Vemdalsskalet, Klövsjö och Svenstavik.

  Välkomna till årets familjefest i Storhogna!