Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Storhognas nya Sport- & Eventhus

  Vi expanderar och bygger nytt! I november står ett nytt 450 kvm stort Sport & Eventhus klart vid foten av backen nedanför hotellet.

  Sport & Eventhuset möjliggör större arrangemang och ett brett användningsområde – oavsett säsong. Det nya Sport & Eventhuset kommer byggas nedanför hotellet, vid foten av backen. Ett 450 kvm stort trähus med solterrass och stora fönster med möjlighet att släppa in fjället och naturen utanför.

  Det nya Sport & Eventhuset har skiduthyrning, försäljning och café. Det blir en flexibel lokal som fyller många behov. Utöver nämnda café och skiduthyrning / försäljning finns det möjlighet att användas som utställning-, tränings & eventlokal för både större och mindre arrangemang. Vår satsning kommer förhoppningsvis ha stor betydelse för hela Vemdalen området, framförallt för längd- & utförsåkarna men också för året runt turismen.

  Storhogna Högfjällshotell & Spa har länge satsat på skidåkningen i området, både på längd- och utförsåkningen och även denna gynnas av expansionen, då det erbjuder det växande längd- & utförsåkningssegmentet i Storhogna med omnejd en lättillgänglig mötesplats.

  Bygget är igång och invigningen av huset är planerad till mitten av november.