Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Åk en mil, vinn en bil

  Årets resultat? Klicka nedan!

  Årets resultat 

  Håll ut! Snart kommer information om 2019 års "Åk en mil vinn en bil"!

  Tävlingen är öppen för både skate & klassisk åkning

  Åsarna IK, Berners/VW och Storhogna Högfjällshotell & Spa bjuder in till två dagar med familjefest och skidåkning i centrum med en härlig mix av barn, ungdomar, motionärer samt flera elitåkare, både OS- och VM-guldmedaljörer. På långfredag 30/3 är det återigen dags för vinterns stora familjefest på Storhogna. Du åker själv eller tillsammans med hela familjen på en lätt milslinga.

  Alla som går i mål är med i utlottningen av en familjebil, en VW Passat Alltrack, till ett värde av 408 000 kr. Loppet på 10 km arrangeras av Åsarna IK i samarbete med Storhogna Högfjällshotell och Berners/VW. Tävlingen går på en lätt familjeslinga, från hotellet och upp på fjället i vacker högfjällsmiljö.

  Familjefest
  Under dagen blir det festtält med mat och dryck, afterski, lekar, tävlingar, barnområde, lotterier, musikunderhållning och massor av familjeskoj. Givetvis finns även vallaservice, längdskiduthyrning och försäljning på plats. Gratis bussar kommer att gå från Björnrike, Vemdalen, Vemdalsskalet, Klövsjö och Svenstavik.

  Välkomna till årets familjefest i Storhogna!

  Information

  Första start kl 11.00
  Torsdagkväll till kl 22.00 kan man hämta ut nummerlappar, ta en öl, äta en bit mat, lämna skidor för vallning och mingla med leverantörer i vårt Sport & Eventhus.
  Första start är på begäran tidigarelagd till 11.00. Familjefesten toppas med utlottning av en familjebil - VW Passat Alltrack värde 408 00:-. Utlottning av bilen är kl 15.00, därefter fortsätter afterskin till kl 17.30.

  Valla tips från Swix

  Pdf att skriva ut