Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Kroppsbehandlingar

  Våra kroppsbehandlingar är sköna och välgörande. Vi rengör, ger massage och lägger underbara och njutningsfyllda masker.

  Tillval till din kroppsbehandling:
  Lätt makeup 225:-

  Antistress

  50 minuter. Gästernas favorit! Behandlingen inleds med avslappnade ryggmassage, sedan följer en skön och harmonisk ansiktskur inklusive massage av ansikte, armar, händer och skalp. En riktigt "må bra" behandling som kommer göra dig totalt avstressad.
  Fre-Sön & röda dagar 870:-
  Mån-Tors 780:-

  Storhognas Gyllene Droppar 60 min

  Vår signaturbehandling! En kroppsbehandling där vi skräddarsyr behandlingen just efter ditt behov. Terapeuten arbetar med effektiva och dränerande massagegrepp som förbättrar cirkulationen och gör din hud fantastiskt mjuk, len och låter din kropp återhämta sig. Vi masserar med essentiella oljor och stärkande växtoljor som löser upp spänningar och fyller kroppen med ny energi.
  Fre-Sön & röda dagar 1025:-
  Mån-Tors 925:-

  Storhognas Gyllene Droppar 80 min

  Vår signaturbehandling! En kroppsbehandling där vi skräddarsyr behandlingen just efter ditt behov. Terapeuten arbetar med effektiva och dränerande massagegrepp som förbättrar cirkulationen och gör din hud fantastiskt mjuk, len och låter din kropp återhämta sig. Vi masserar med essentiella oljor och stärkande växtoljor som löser upp spänningar och fyller kroppen med ny energi. I den längre behandlingen ingår även ansiktsrengöring, stimulerande/dränerande massage och ansiktsmask.
  Fre-Sön & röda dagar 1345:-
  Mån-Tors 1245:-

  Storhogna Mannen

  50 minuter. Behandlingen för honom. Inleds med en skön ryggskrubb som följs av rygg- och axelmassage. Därefter en avkopplande ansiktskur, rengöring, skalp- och ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande produkter.
  Fre-Sön & röda dagar 870:-
  Mån-Tors 780:-

  Fjällskrubb 50 min

  Kroppsskrubb med massage som effektivt tar bort döda hudceller och gör huden mjuk och len samt arbetar djupverkande på musklerna. Behandlingen avslutas med en återfuktande kroppslotion.
  Fre-Sön & röda dagar 865:-
  Mån-Tors 780:-
  Kroppsbehandling storhogna spa

  Helheten 60 min

  60 minuter. En lyxig kroppsbehandling från topp till tå. Det ingår kroppsskrubb, återfuktande kroppsmask, ansiktsmassage, skalp-, hand- och fotmassage. Detta ger dig totalt välbefinnande! Avslutas med ett glas vin eller alkoholfri dryck.
  Fre-Sön & röda dagar 1045:-
  Mån-Tors 945:-

  Helheten 80 min

  80 minuter. En lyxig kroppsbehandling från topp till tå. Det ingår kroppsskrubb, återfuktande kroppsmask, uppfräschande ansiktsbehandling, skalp-, hand- och fotmassage. Detta ger dig totalt välbefinnande! Avslutas med ett glas vin eller alkoholfri dryck.
  Fre-Sön & röda dagar 1350:-
  Mån-Tors 1250:-