Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Kroppsbehandlingar

  Våra kroppsbehandlingar är sköna och välgörande. Vi rengör, ger massage och lägger underbara och njutningsfyllda masker.

  Tillval till din kroppsbehandling:
  Lätt makeup 225:-

  Antistress

  50 minuter. Gästernas favorit! Behandlingen inleds med avslappnade ryggmassage, sedan följer en skön och harmonisk ansiktsbehandling inklusive massage av ansikte, armar, händer och skalp. En riktigt "må bra" behandling som kommer göra dig totalt avstressad.
  Fre-Sön 865:-
  Mån-Tors 775:-

  Storhognas Gyllene Droppar 60 min

  Vår signaturbehandling! Du njuter av en avkopplande helkroppsmassage med aromatisk olja anpassad efter dig, sedan följer en uppfräschande ansiktsrengöring och ansiktsmassage.
  Fre-Sön 1020:-
  Mån-Tors 920:-

  Storhognas Gyllene Droppar 75 min

  Vår signaturbehandling! Du njuter av en avkopplande helkroppsmassage med aromatisk olja anpassad efter dig, sedan följer en uppfräschande ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmask samt ansikts- och skalpmassage.
  Fre-Sön 1295:-
  Mån-Tors 1225:-

  Storhogna Mannen

  50 minuter. Behandlingen för honom! Inleds med skön ryggskrubb som följs av rygg- och axelmassage. Därefter en avkopplande ansiktsbehandling: rengöring, peeling, skalp- och ansiktsmassage.
  Fre-Sön 865:-
  Mån-Tors 775:-

  Fjällskrubb 25 min

  Kroppsskrubb som effektivt tar bort döda hudceller och gör huden mjuk och len. Behandlingen avslutas med en återfuktande kroppslotion.
  Fre-Sön 525:-
  Mån-Tors 495:-

  Fjällskrubb 50 min

  Kroppsskrubb som effektivt tar bort döda hudceller och gör huden mjuk och len, i den här behandlingen gör vi en längre massageskrubb som även arbetar djupverkande på musklerna. Behandlingen avslutas med en återfuktande kroppslotion.
  Fre-Sön 865:-
  Mån-Tors 775:-

  Helheten

  80 minuter. En lyxig kroppsbehandling från topp till tå. Det ingår kroppsskrubb, återfuktande kroppsmask, uppfräschande ansiktsbehandling, skalp-, hand- och fotmassage. Detta ger dig totalt välbefinnande! Avslutas med ett glas vin eller alkoholfri dryck.
  Fre-Sön 1345:-
  Mån-Tors 1245:-