Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Fågeljakt

  Storhogna erbjuder fågeljakt i fantastisk natur! En naturupplevelse när fjället är som vackrast med ett spektra av underbara höstfärger! 

  Fågeljakten genomförs med erfaren guide och meriterade jakthundar på privata marker. Våra guider är erfarna fjällmänniskor med många jaktmil bakom sig i de svenska fjällen. Guiderna brinner för sina hundar och ser till att de är i bästa trim inför säsongen och flertalet hundar är välmeriterade.

  För att din dag ska bli så lättsam och trevlig som möjligt ordnar guiden med både mat och kokkaffe under lunchvilan. Och det kanske viktigaste av allt – våra guider ser till att kursen är den rätta och att du får möjlighet att uppleva en bra jaktdag över stående fågelhund. 

  Just nu erbjuder vi detta jaktpaket;
  Vår Guide hämtar dig på hotellet och tar dig med till riktigt bra jaktmarker. Det finns möjlighet att hyra snödräkt. Gevär kan du ha själv eller låna av Guiderna. Ni kommer att få en minnesrik dag med fantastiska vyer, naturupplevelser och förhoppningsvis gott om fågel. Vi packar er matsäck med lunch. Lunchen intar ni intill en härligt värmande och sprakande brasa!

  Pris från 2000:-/person vid 2 personer (08,00-16,00)

  Priset inkluderar:
  Guide
  Hund
  Gevär
  Lunch

  Statligt jaktkort krävs, man bör vara försäkrad.

  För mer information och bokning:
  tel. 0682-41 30 30 | e-post [email protected]