Vädret på toppen just nu
 • flag
 • Erbjudande från Spa

  Specialerbjudande på resultatinriktad hudvård!

  Specialerbjudande - 20% på 4 st utvalda hudvårdsserier från Decleor. Med reservation för slutförsäljning.
  Vintersäkra din hudvård och stärk upp din hudbarriär inför säsongen.
  Passa på!

  Storhogna-koppning, 30 min eller 60 min

  Koppningsmassage är en djupgående muskel- och bindvävsbehandling som främjar cirkulation av blod, lymfa och vävnadsvätskor med hjälp av ett vakuum på huden som skapas av sugkoppar i silikon. Användningsområden är framförallt olika typer av smärtsyndrom, lätt reumatism, dålig cirkulation och låg ämnesomsättning men även träningsvärk.
  Mån-Ons: Ord. pris 550:-/830:-
  Nu från 495:- (30min)
  Julklappstips storhogna decléor

  Julklappstips!

  Härliga julgåvoaskar från Decléor som är specialiserad på eteriska oljor i hudvård. Årets tema för Decléors julkollektion är ”Jingle Oils”
  "Jingle lift rock" "Be merry and hydrate" "+50 a Merry golden christmas"
  Från 799:-

  Din bästa kompis i vinter!

  All day balm från Maria Åkerberg är en uppmjukande universalsalva som skyddar huden från att torka ut. Produkten gör underverk på torra läppar, hälar, händer och nagelband.
  Pris:
  139:-

  Nyhet! Storhognas Högfjällsritual

  Gör den på egen hand eller umgås och njut tillsammans under denna sparitual! I detta ingår: Entré till vår pool, bubbelpool, bastu samt necessär från Maria Åkerberg fylld med produkter av högsta kvalité samt tillvägagångssätt. Läs mer om Högfjällsritualen under Spabutik
  Pris:
  395:-

  Adventsyra i badet!

  Extra bra priser i vårt bad t o m 21/12! 99 kr för Vuxen, ord. 150-170 kr samt 65 kr barn, ord. pris 75-100 kr. Hotellets mysiga pool, ger möjlighet till avkoppling, skratt och lek.
  Just Nu!
  65 kr för barn